Onze Pralines

Van klassiekers tot unieke creaties. Bij DelRey zijn we steeds op zoek naar de perfecte balans tussen smaak en volume. Er zijn meer dan 90 verschillende vorm- en smaakvariaties. Ganachepralines, zeevruchten, marsepein, likeur of truffels. Aan u de keuze! Wie het volledige gamma in een keer wil bekijken kan best onze pralinebrochure downloaden middels het PDF-icoontje hieronder. Onze speciale collecties zoals de Diamond- of Antwerp Fashion Collection kan je hier vinden. Wat meer uitleg over de individuele samenstelling? Klik op de pralines onderaan.

Pralines Box
Andoe Munt
Krokante structuur met pistache en munt en grand cru chocolade
Antwerps Handje Melk
Marsepein geparfumeerd met Elixir d’Anvers
Antwerps Handje Puur
Marsepein geparfumeerd met Elixir d’Anvers
Baileys
Praliné van nougat Montélimar met Baileys
Baton Croquant
Gecarameliseerde amandelen
Ben Hur
Mokka slagroom met 2 halve walnoten
Blaadje Grand Marnier
Slagroom met Grand Marnier en stukjes sinaasappel
Bottertruffel
Truffel met boterganache
Bourbon
Vanille met pâte de fruits van frambozen
Caramel Café
Zachte koffiecaramel met een laagje koffieganache
Caramel Gember
Boterganache van caramel-melkchocolade met gember
Caramel Gianduja
Zachte chocoladecaramel met een laagje gianduja
Caramel Noix Melk
Harde botercaramel met gehakte walnoten
Caramel Noix Puur
Harde botercaramel met gehakte walnoten
Caramel Praliné
Zachte pralinécaramel met een laagje praliné ganache
Caraque Cheval
Volle pure chocolade met gemalen krokant
Caraque Praliné Melk Puur
Praliné tussen knapperige tuiles met stukjes hazelnoot
Cerlsette
Geconfijte Noorse kriek met kirsch
Champagnetruffel
Truffel met champagneganache
Cheval Fourre Melk
Hazelnoot gianduja en kirschfondant
Cheval Fourre Puur
Hazelnoot gianduja en kirschfondant
Cognactruffel
Truffel met ganache van Hennesy cognac
Cone Orange
Volle amandelmarsepein met zacht geconfijte stukjes sinaasappelschil
Cube Blanc Melk
Volle witte amandelmarsepein
Cube Blanc Puur
Volle witte amandelmarsepein
Cube Panache
Marsepein met een vaste chocoladepasta
Cube Pistache
Volle amandelmarsepein met pistache uit Iran
Cube Rose
Marsepein gecombineerd met ganache
Cuvette Café
Boterganache met koffie
Cuvette Framboos
Witte slagroom met framboos
Cuvette Poire Williams
Witte slagroom met Poire Williams
Cuvette Praliné
Praliné met hazelnoot
Dresse Café Melk
Boterganache met zeer fijngemalen koffie
Dresse Café Puur
Boterganache met zeer fijngemalen koffie
Dulcey
Licht gecarameliseerde witte chocolade met toetsen van vanille & koffie
Escargot
Kastanjepuree opgeklopt met verse boter en rhum
Gekruide Framboos
Smeuïge ganache met pittige frambozen
Gezouten Caramel
Smeuïge ganache met licht gezouten caramel
Hartje
Pure chocolade slagroom
Kaneel
Marsepein en roomganache op basis van kaneel
Koffie Kardamon
Smeuïge koffieganache met kardamon
Koffietruffel
Truffel met gemalen Arabica koffie
Macae
Ganache van krokant cacao-omhulsel van chocolade 62% uit Brazilië
Madagascar
Ganache van Grand Cru 64% chocolade uit Madagascar
Malibu
Ganache van kokosmelk en ananas
Marsepein met Grand Marnier
Marsepein met Grand Marnier en sinaasappel
Noix Courverte
Boterganache met walnoot
Noix Courverte
Boterganche met walnoot
Nougat Melk
Zachte franse nougat met amandelen, hazelnoten en pistachen
Nougat Puur
Zachte franse nougat met amandelen, hazelnoten en pistachen
Oester Melk
Grand Marnier ganache
Oester Puur
Grand Marnier ganache
Passievrucht
Smeuïge melkchocolade met passievruchten
Pecan Speculaas
Krokante speculaasbodem met ganache van pecannoten
Perzik
Ganache met een infusie van perzik
Rocher Croquant
Ganache met gemalen croquant
Rocher Orange
Ganache met sinaasappel
Rouleau Noisette
Marsepein met smeuïge hazelnootcrème
Rubenspalet
Gianduja met gehakte hazelnootjes
Sesam
Krokante bodem met sesamzaadjes, ganache met sesampraliné
Spitchie
Zacht geconfijt mandarijntje
Thee Melk
Ganache met infusie van earl grey thee
Thee Puur
Ganache met infusie van earl grey thee
Trianon Melk
Melk ganache met krokante nougat
Trianon Puur
Pure ganache met krokante nougat
Walnoot
Roomganache met gehakte walnoten
Witte Jasmijn
Ganache van witte chocolade met een infusie van witte jasmijn
 

DE GESCHIEDENIS

Al meer dan 60 jaar: De geschiedenis van DelRey leest als een mooi verhaal. Adèle Raymaekers nam het bedrijf van haar man nét op tijd over en werd zo de oprichtster van "Maison Ray" dat later DelRey zou worden. De winkel kwam in 1983 in handen van Bernard Proot en Anne Seutin, beiden met een grote passie voor chocolade en zoetigheden.

Over Delrey Geschiedenis

CHOCOLATE LOUNGE

Heb je tijdens een dagje shoppen in Antwerpen trek in een lichte lunch of een zoet dessert? Dan is de chocolate lounge van DelRey de plek bij uitstek. Het salon ligt vlak naast onze winkel.

Chocolate Lounge

Pers

Wil je meer weten over wat er reilt en zeilt bij DelRey. Hier vind je alle persartikels die in de media zijn verschenen.

Pers

RELAIS DESSERTS

Al 30 jaar lang brengen ontmoetingen de kracht en rijkdom van Relais Desserts tot stand. Relais Desserts is een professionele organisatie die de grootste namen uit de patisserie verenigt. Met een honderdtal vormen ze samen de top van de wereld met één gezamenlijk doel: patisserie van topkwaliteit dichter bij de mensen brengen. a
Relais Desserts, wat is dat juist?

RELAIS DESSERTS