Voor de pers

Hiernaast vind je nuttige informatie over Delrey. Wie we zijn, een kort overzicht van onze producten en de geschiedenis.

Voor professionelen is er ook een gids toegevoegd voor het gebruik van het logo voor publicatie.

Rechtstreeks 'downloaden' kan middels de PDF-icoontjes hieronder.

Voor meer info kan je telefoneren:

+32 (0)3 470 28 61 

en vragen naar Bernard Proot of Anne Seutin.

In de pers

DatumNaam mediumMediumTitel

 

     
02/2016 Pateekesweek online Pateekesweek
24/01/2016 Televisie filmpje Antwerpse chocolatier verovert Japan
26/10/2014 Televisie filmpje 'ZUSTO’ IS NIEUWE SUIKERVERVANGER
25/10/2014 Televisie filmpje Nieuwe suikervervanger: Zùsto.
14/06/2013 Torty Od Mamy magazine Kvalita a tradicia nadovsetko
05/04/2013 Kids hits televisie Noa's Kids Hits met Kato @ Chocolatier Del Rey
05/02/2013 VOKA Ondernemers magazine Eerst het dessert dan de rest
28/01/2013 Foodies Magazine tijdschrift Een dag bij chocolatier en patissier Del Rey
01/11/2012 Passie tijdschrift Innovatie blijft ons boeien
01/09/2012 Stad Antwerpen tijdschrift Typisch genieten
01/03/2012 Bruid&Bruidegom tijdschrift De opmars van de macaron
05/04/2012 Desserts tijdschrift Desserts
22/03/2012 VTM televisie Voor de Show
30/01/2012 VTM televisie De MeesterBakker
01/04/2011 Smaller moments tijdschrift Living in style
01/01/2011 Z.O. magazine tijdschrift "Blijven vernieuwen want routine is het ergste"
04/12/2007 Weekend Knack tijdschrift De Beste Chocoladewinkels
15/03/2007 televisie filmpje ATV reportage "Springbok"
01/01/2007 Passie tijdschrift "Internationale passie voor chocolade"
14/12/2006 Libelle tijdschrift "Bijna te mooi om op te eten"
01/12/2006 Ambiance tijdschrift "Del Rey vernieuwt"
01/10/2006 Boord & Banket tijdschrift Uitbreiding assortiment en nieuwe huisstijl
10/07/2005 Wablieft krant "Niet te bitter, niet te zoet"
01/10/2004 Beroepsleven tijdschrift "Del Rey lanceert gebak zonder eieren"
01/09/2004   krant "Witte raaf Ellen volgt snelcursus patissier"
01/06/2004 Boord & Banket tijdschrift "Het lenteseminarie van Relais Desserts"
01/04/2004 Boord & Banket tijdschrift Van maison Del Ray tot Relais Desserts
01/01/2004 Millesime 2004 tijdschrift "Feestelijke desserten voor het eindejaar"
01/01/2003 Culinair Ambiance 2003 tijdschrift Diamanten van chocolade
01/12/2001 A la carte tijdschrift "De chocolatier"
01/04/1999 Trends tijdschrift "Beroepseer gaat voor geld"
01/07/1996 Weekend Knack tijdschrift "De zoete keuken"
01/01/1994 Look Out tijdschrift "Del Rey een paradijs voor fijnproevers"
01/01/1993 Stad Antwerpen magazine tijdschrift "Taartjes smullen in nieuwe stijl"

DE GESCHIEDENIS

Al meer dan 60 jaar: De geschiedenis van DelRey leest als een mooi verhaal. Adèle Raymaekers nam het bedrijf van haar man nét op tijd over en werd zo de oprichtster van "Maison Ray" dat later DelRey zou worden. De winkel kwam in 1983 in handen van Bernard Proot en Anne Seutin, beiden met een grote passie voor chocolade en zoetigheden.

Over Delrey Geschiedenis

CHOCOLATE LOUNGE

Heb je tijdens een dagje shoppen in Antwerpen trek in een lichte lunch of een zoet dessert? Dan is de chocolate lounge van DelRey de plek bij uitstek. Het salon ligt vlak naast onze winkel.

Chocolate Lounge

Pers

Wil je meer weten over wat er reilt en zeilt bij DelRey. Hier vind je alle persartikels die in de media zijn verschenen.

Pers

RELAIS DESSERTS

Al 30 jaar lang brengen ontmoetingen de kracht en rijkdom van Relais Desserts tot stand. Relais Desserts is een professionele organisatie die de grootste namen uit de patisserie verenigt. Met een honderdtal vormen ze samen de top van de wereld met één gezamenlijk doel: patisserie van topkwaliteit dichter bij de mensen brengen. a
Relais Desserts, wat is dat juist?

RELAIS DESSERTS