DelReY in de pers

 

Voor meer info kan je telefoneren:

+32 (0)3 470 28 61 en vragen naar Bernard Proot of Anne Seutin.

Datum Naam medium Medium Titel
20/03/2019 Radio 2 radio Nederlander prijst Antwerpse horecazaken aan in eigen overlijdensbericht
09/02/2019 Johan van Baelen van Gazet van Antwerpen website DelReY en Valentijn Big in Japan
07/02/2018 Gazet van Antwerpen krant DelReY verloot chocoladen beer
06/01/2018 Njam website De lekkerste adresjes voor een driekoningentaart!
09/12/2017 Weekend Knack magazine Het perfecte eindejaarsfeest volgens... Sarah De Hondt en Adriaan Van Looy (Hungry for More)
01/11/2017 Vivo Culinair magazine Feestelijk sfeertafelen
28/09/2017 Gazet van Antwerpen krant Chocoladezaak Del Rey opent pop-up in Stadsfeestzaal
01/08/2017 Gazet van Antwerpen krant Antwerpen heeft alles om een chocoladestad te worden
22/04/2017 Gazet van Antwerpen krant Vooral de beleving telt
02/2016 Pateekesweek website Pateekesweek
24/01/2016 ATV televisie Antwerpse chocolatier verovert Japan
12/12/2016 Gazet van Antwerpen krant Del Rey maakt taart in chocolade-doos
26/10/2014 VTM televisie 'ZUSTO’ IS NIEUWE SUIKERVERVANGER
25/10/2014 ATV televisie Nieuwe suikervervanger: Zùsto.
14/06/2013 Torty Od Mamy magazine Kvalita a tradicia nadovsetko
05/04/2013 Kids hits televisie Noa's Kids Hits met Kato @ Chocolatier Del Rey
28/01/2013 Foodies Magazine magazine Een dag bij chocolatier en patissier Del Rey
01/11/2012 Passie magazine Innovatie blijft ons boeien
01/09/2012 Stad Antwerpen magazine Typisch genieten
01/03/2012 Bruid & Bruidegom magazine De opmars van de macaron
05/04/2012 Desserts magazine Desserts
22/03/2012 VTM televisie Voor de Show
30/01/2012 VTM televisie De MeesterBakker
01/04/2011 Smaller moments magazine Living in style
01/01/2011 Z.O. magazine magazine "Blijven vernieuwen want routine is het ergste"
04/12/2007 Weekend Knack magazine De Beste Chocoladewinkels
01/01/2007 Passie magazine "Internationale passie voor chocolade"
14/12/2006 Libelle magazine "Bijna te mooi om op te eten"
01/10/2006 Boord & Banket magazine Uitbreiding assortiment en nieuwe huisstijl
10/07/2005 Wablieft krant "Niet te bitter, niet te zoet"
01/10/2004 Beroepsleven magazine "Del Rey lanceert gebak zonder eieren"
01/09/2004 krant "Witte raaf Ellen volgt snelcursus patissier"
01/06/2004 Boord & Banket krant "Het lenteseminarie van Relais Desserts"
01/04/2004 Boord & Banket magazine Van maison Del Ray tot Relais Desserts
01/01/2004 Millesime 2004 magazine "Feestelijke desserten voor het eindejaar"
01/01/2003 Culinair Ambiance 2003 magazine Diamanten van chocolade
01/12/2001 A la carte magazine "De chocolatier"
01/04/1999 Trends magazine "Beroepseer gaat voor geld"
01/07/1996 Weekend Knack magazine "De zoete keuken"
01/01/1993 Stad Antwerpen magazine magazine "Taartjes smullen in nieuwe stijl"