DelReY

In de glanzende vitrine schuilt er allerlei kleurrijk lekkers: van prachtige taarten, voor grote en kleine snoepers, tot een breed scala aan koekjes, frivole makarons en overheerlijke pralines.

Die verschijnen niet uit het niets, want achter de winkel schuilt een wirwar aan gangen, ruimtes en verdiepingen. Daar, achter gesloten deuren, gonst het van de bedrijvigheid.

Dankzij onze organische groei doorheen de jaren wordt er in verschillende hoekjes en verspreid over drie verdiepingen naarstig gewerkt. Elk heeft zijn post, want lekkernijen vragen om een strakke organisatie.

Op het gelijkvloers geurt het overheerlijk naar koekjes. Geen wonder want dagelijks bakken we ze vers en werken we ze telkens à la minute af, want elke koekjesvariëteit mag slechts twee dagen in de winkel liggen. ‘Vers’ is bij ons geen hol woord.

Ver weg van de bloem, omdat bloem door de lucht kan zweven en zo in de chocolade kan belanden en een fermentatie op gang kan brengen, stroomt op de 1ste verdieping de chocolade doorheen de trempeermachine. Klaar om gegoten te worden tot unieke pralinevormpjes. En in de kelder komen chocolade en biscuits samen tot adembenemende taarten.

Welkom in onze magische wereld.